UPDATE Un taximetrist beat turtă a provocat un accident în Păcurari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au ajuns la spital vineri după ce au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în cartierul ieşean Păcurari.

Ora 12.00 Reprezentanţii firmei de taxi For You, a cărei insignă se afla pe vehiculul implicat în accident, ne-au spus că maşina era condusă de şoferul unei firme colaboratoare numită Kapone D SRL. Patronul celei din urmă societăţi are telefonul închis.

Ora 11.20 În Volkswagen se aflau două surori de 20 şi 21 de ani, care nu au suferit răni grave.

„Pacientele Andreea S. şi Georgiana S. au ajuns la spital. Şoferiţa este uşor contuzionată, în timp ce cealaltă are o entorsă de pumn. Sunt în afara oricărui pericol“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Ora 10.56 Vinovat de producerea accidentului este taximetristul care nu a acordat prioritate unui autoturism Volkswagen care se deplasa înspre Fundaţie. În urma impactului, două persoane din Volkswagen au fost rănite şi transportate la Spitalul „Sfântul Spiridon", însă sunt în afara oricărui pericol.

VIDEO Accident în campusul Tudor Vladimirescu! Vezi aici cum poţi ajuta la prinderea vinovatului!

Taximetrist ieşean certat cu legea făcut pieton de poliţişti

Taximetristul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 1,48 mg/l în aerul pur expirat. El a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice. În taxi nu se afla nicio persoană în momentul impactului.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite