Spectacole de excepţie la târgul educaţional organizat în Dealul Copoului la început de iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii „Alexandru I. Cuza" va găzdui cel mai mare târg de educaţie din capitala Moldovei.

Organizatorii Târgului IETS Iaşi - Educational Trade Show le propun ieşenilor cea mai variată ofertă de cursuri, burse, tabere, cărţi şi tehnologii specifice.

În perioada 1 - 3 iunie, Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii „Alexandru I. Cuza" va reuni personalități ale lumii educaționale din România, corpul didactic ieșean, studenți, elevi, factori locali de decizie, oameni de cultură, reprezentanți ai companiilor de top care furnizează servicii, produse și tehnologii pentru Educație, reprezentanți ai editurilor şi mass - media.

Pe 2 iunie, începând cu ora 20.00, pe esplanada Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa", va avea loc Spectacolul de Gală „Clasic 300". Evenimentul va fi susținut de Orchestra şi Corul „Gavriil Musicescu" ale Filarmonicii de Stat „Moldova", ce va aduce în faţa spectatorilor mari nume ale vieţii artistice contemporane, precum soprana Mioara Cortez şi violonistul Gabriel Croitoru, sub bagheta dirijorul Sabin Păutza.

Tot in cadrul IETS, va avea loc, pe 3 iunie, Ziua Absolventului. Cu începere de la ora 18.00, absolvenţii celor cinci universităţi publice din Iaşi vor defila pe bulevardul Ştefan cel Mare, purtând însemnele specifice ale instituţiei de la care provin. Ei vor fi aşteptaţi in faţa Primariei de către oficialităţile oraşului şi de rectori, care vor ţine cate un scurt discurs.

Manifestarile vor fi completate de Secţiunea Târgul de Carte IETS care le oferă studenţilor, elevilor şi locuitorilor Iașului posibilitatea de a avea acces la carte prin ofertele unor mari edituri, printre care şi editura "Adevarul Holding". De asemenea, ieşenii vor avea acces şi la un Târg de Oferte de Carieră, care le oferă viitorilor absolvenți ocazia de a se întâlni cu reprezentanţii unor companii de top.

IETS - Iași Educational Trade Show este organizat de compania ABplus Events, în parteneriat cu cele 5 universități de stat din Iași: Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Universitatea Tehnică" Gheorghe Asachi", Universitatea de Medicină și Farmacie "Gr.T.Popa", Universitatea de Arte "George Enescu", Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" şi în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite