Cu motocicletele furate în Mercedes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motocicletele din autocarul modoveanului erau furate din Italia
Motocicletele din autocarul modoveanului erau furate din Italia

Un bărbat cu cetăţenie română şi moldoveană s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii de frontieră au descoperit în autocarul pe care îl conducea două motociclete furate şi una care trebuia confiscată.

Tolea B., de 47 de ani, a fost oprit în trafic de oamenii legii în urma unui control pe ruta Iaşi - Albiţa. Poliţiştii au descoperit că două dintre motocicletele pe care le transporta erau furate din Italia şi o a treia era declarată ca bun în vederea confiscării în aceeaşi ţară.

Barbatul a declarat că a primit suma de 500 de euro pentru a transporta bunurile din Italia în Republica Moldova. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acestea figurau ca fiind furate.

„Poliţiştii de frontieră au întocmit lui Tolea B. lucrare penală sub apectul săvârşirii infracţiunilor de «tăinuire la furt». Motocicletele au fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Răducăneni până la finalizarea cercetărilor. Cercetarile continuă pentru stabilirea întregii arii infracţionale", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Citeşte şi:

„Sperietori“ ai proprietarilor de maşini reţinuţi de poliţiştii ieşeni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite