Iaşi: O comandă învăţată de câine îl costă pe stăpân 40 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: O comandă învăţată de câine îl costă pe stăpân 40 de lei
Iaşi: O comandă învăţată de câine îl costă pe stăpân 40 de lei

Citeşte şi: Aglomeraţie la şcolile de dresaj canin Fie că optează pentru dresajul de comapanie şi agrement, cel sportiv, de pază şi apărare, de ring sau de vânătoare, ieşenii trebuie

Citeşte şi:
Aglomeraţie la şcolile de dresaj canin

Fie că optează pentru dresajul de comapanie şi agrement, cel sportiv, de pază şi apărare, de ring sau de vânătoare, ieşenii trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă.


În fiecare zi cazarea şi masa costă 15 lei, iar 40 de lei este fiecare nouă comandă învăţată”, precizează dresorul. Cu toate acestea şcoala de dresaj nu duce lipă de clienţi. Cele mai importante cereri vin din partea ieşenilor care optează ca prietenul necuvântător să fie dresat pentru pază şi apărare sau companie şi agrement.

Eu am optat pentru dresajul câinelui meu, un husky siberian, pentru că am vrut să-i dau o educaţie. La şcoala de dresaj a învăţat aproximativ 20 de comenzi. Printre acestea se numără şi refuzul de hrană, adică nu primeşte mâncare decât de la stăpânul său”, spune Nicolae M., pe care doar dresarea câinelui l-a costat în anul 2006, 120 de dolari. Sunt şi ieşeni care nu-şi permit să ofere câinilor o educaţie aleasă.

Am un labrador pe care l-am primit cadou şi încerc acum să îl învăţ să care o sacoşă. Nu am bani să-l duc la un specialist“, a precizat Andrei Lupu, student. Spune cât ai fi dispus să cheltuişti pentru dresare unui câine pe
iasi.adevarul.ro.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite