Iaşi: Şi-a înjunghiat fratele pentru un pumn de nuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Şi-a înjunghiat fratele pentru un pumn de nuci
Iaşi: Şi-a înjunghiat fratele pentru un pumn de nuci

Un copil de numai 6 ani din Lunca Paşcani a aruncat cu un cuţit în fratele său de 8 ani. Victima a fost internată la Spitalul „Sf. Maria“, unde a fost şi operată. 

CITEŞTE ŞI Braşov: Un bărbat a fost înjunghiat sub ochii trecătorilor

Cearta dintre cei doi fraţi a izbucnit după ce Ronaldo (8 ani) i-a luat fratelui său Roberto (6 ani) nişte nuci. Potrivit poliţiştilor, băiatul cel mare s-a supărat că fratele său a cules mai multe fructe din nucul din curtea casei şi i-ar fi luat câteva dintre acestea.

Operat de medicii ieşeni

Atunci Roberto ar fi luat un cuţit şi a aruncat după fratele său, Ronaldo, pe care l-a nimerit în spate. „Am văzut că îi ţâşnea sânge din spate frateleui meu şi am sunat la 112. A venit Ambulanţa şi l-a dus la spital“, spune Mihai Cojocaru, fratele de 14 ani ai celor doi copii. Ronaldo Cojocaru a a fost transportat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi, unde a şi rămas internat.

„Nu s-a întamplat nimic grav. S-au certat de la nişte nuci. Dacă eram acolo vă daţi seama că nu se întâmpla nimic”, a spus Ileana Cojocaru, mama copiilor. În jurul orei 17.30 medicii l-au operat pe copilul de opt ani.

„Este vorba de o plagă relativ adâncă în zona toracică. Pacientul are pneumotorax. Starea lui este stabilă. A fost transferat la Spitalul „Sf. Maria“ în vederea investigaţiilor de specialitate şi a terapiei corespunzătoare“, a declarat Petronela Luca, medicul de pe Ambulanţă. În acest caz poliţiştii au demarat şi ei o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

„Incidentul s-a petrecut între doi fraţi, ambii minorii. Cel mai mic, în vârstă de şase ani, a aruncat un cuţit în joacă înspre cel mai mare. Efectuăm cercetări pentru a stabili care este situaţia de fapt şi urmează să dispunem măsurile legale “, a declarat subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite