Rihanna, Bruno Mars şi Don Omar, în repertoriul artiştilor chemaţi de Primărie la Sărbătorile Iaşiului FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formaţia Mandinga a interpretat şi hituri internaţionale
Formaţia Mandinga a interpretat şi hituri internaţionale

Ieşenii au înfruntat temperaturile scăzute şi frigul puternic pentru a asista la spectacolul oferit de municipalitate în centrul oraşului de Sărbătorile Iaşiului. Cei cinci artişti care au urcat pe scena din faţa Palatului Culturii au împrumutat însă din hiturile vedetelor de peste hotare.

Formaţii de duzină la Sărbătorile Iaşiului

Cei aproximativ 40.000 de ieşeni, conform estimărilor jandarmilor, au dansat vineri seară pe ritmurile lui Nick Kamarera, Narcotic Sound&Christian D, David Deejay&Tony, Alex Velea şi Mandinga. „Am venit să mă distrez cu prietenii. Mă simt foarte bine. Îmi plac de toţi care au venit în această seară. Sunt pe gustul meu", ne-a spus Andreea, o tânără de 16 ani.

Atmosfera a fost încinsă de Alex Velea, venit pentru a doua oară consecutiv la Sărbătorile Iaşiului. „Vin cu plăcere la Iaşi de fiecare dată. E foarte tare aici, mai ales publicul", a spus artistul înainte de a urca pe scenă.

Mii de ieşeni au ieşit în stradă la concertul de Sărbătorile oraşului

Vezi fotogaleria concertului organizat de Sărbătorile Iaşiului

Cea mai scumpă formaţie adusă de Primărie, Mandinga care a fost plătită cu 2.300 de euro, a impresionat publicul mai mult cu hituri internaţionale, decât cu propriile melodii. O mare din show, membrii trupei au interpretat melodii de la Rihanna, Bruno Mars şi Don Omar cu piesa Dansa Kuduro. Şi Alex Velea a împrumutat fragmente cunoscute din melodiile lui Snoop Dog.

Concertul din faţa Palatului Culturii nu a fost lipsit însă de incidente. Un tânăr de 18 ani care a consumat alcool şi produse etnobotanice a fost ridicat de jandarmi deoarece făcea scandal. Fiind foarte recalcitrant, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de urgenţă, iar tânărul a fost preluat de Salvare.

În plus, concertul nu a fost prilej de distracţie pentru trei copii de până în opt ani care s-au rătăcit. Organizatorii au fost nevoiţi să întrerupă concertul în timpul prestaţiei lui Alex Velea pentru a le solicita părinţilor a doi dintre copii să vină să-i recupereze.

Citeşte şi:

Pelerinii se închină şi politicienii se spală de păcate la Moaştele Sfintei Parascheva GALERIE FOTO

VIDEO Pelerinii au mâncat 65.000 de sarmale la hramul Sf. Parascheva de la Iaşi FOTOGALERIE

Zbor deasupra Iaşiului,de Sfânta Parascheva FOTOGALERIE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite