Un ieşean a dat foc unei locuinţe de la Primărie. Copiii lui erau în casă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Piromanul s-a supărat că nu şi-a putut amaneta televizorul pentru a face rost de bani pentru băutură. Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, iar în locuinţa incendiată se aflau trei persoane. 

Dan A. (54 de ani) a venit negru de supărare după ce un amanet i-a refuzat televizorul pe care voia să-l dea pentru a obţine bani de băutură. Nu i-a mai păsat că în locuinţă mai erau în acel moment cei doi copii ai săi şi o nepoţică, a pus mâna pe un chibrit şi a dat foc unde a văzut cu ochii.

Flăcările au distrus două încăperi ale casei închiriate de la Primărie, situate pe strada Vasile Ureche, şi au fost la un pas să cuprindă şi o casă învecinată. Copiii săi, de 23, respectiv 25 de ani, dar şi o nepoată minoră au avut timp să iasă din locuinţă.

„Focul s-a extins şi la o locuinţă situată în vecinătate. Am intervenit cu două autospeciale şi am reuşit să să stingem incendiul. Au ars bunuri din două încăperi şi acoperişul pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi", a spus Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Pentru fapta sa, Dan A. a fost arestat de poliţişti şi riscă să petreacă trei ani după gratii. El a mai stat la puşcărie în urmă cu 15 ani, după ce a incendiat aceeaşi locuinţă.

Citeşte şi: 

Şi-a dat foc la casă cu iarna la uşă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite