Festival de tatuaje, piese de teatru şi concerte. Vezi unde te poţi distra în weekend la Iaşi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieşenii îşi vor putea face tatuajul dorit, în acest weekend
Ieşenii îşi vor putea face tatuajul dorit, în acest weekend

Locuitorii din capitala Moldovei vor avea parte de mai multe suprize în acest sfârşit de săptămâna, care debutează cu Tattoo Fest.

Artişti din Franţa, Finlanda, Danemarca, Irlanda, Portugalia şi România şi-au dat întâlnire la Iaşi în acest sfârşit de săptămână la Tattoo Fest, ediţia a doua. Ieşenii care vor veni să-i vadă la lucru pe tatuatori vor avea parte şi de multă muzică rock. Festivalul de tatuaje are loc în perioada 23-25 martie în Underground Pub, unde ieşenii pot urmări întrecerile dintre tatuatori contra sumei de 5 lei, începând cu ora 13.00.

 „Concomitent va avea loc concursul de desene de şevalet, unde cei împătimiţi îşi vor demonstra talentul pe hârtie, transpunându-l la sfârşit pe un manechin. Cele trei seri se vor încheia cu decernarea premiilor pentru cele mai reuşite lucrări", spune Gelu Lăpuşneanu, organizator.

FOTO Maşini de lux şi haine de colecţie la Iaşi

În fiecare seară de festival, iubitorii muzicii rock vor avea parte de surprise. Vineri cântă God, care adoptă stilul Barbarian Metal, şi Ka Gaia An (Folk Metal), de la ora 21.00.
A doua zi va concerta Implant pentru refuz, adepţi ai genului Hardcore, de la aceeaşi oră. Biletul la concerte costă 10 lei. Duminică, în ultima zi a festivalului, vor cânta de la ora 21.00 bulgarii de la Claymore (Black Metal)şi Eufobia (Death Metal), iar intrarea costă 5 lei. Doamnele şi domnişoarele din Iaşi care vor veni să se tatueze vor avea parte de reducere.

„Nora" pe scenă la Ateneu

Elena Stoica Band cântă vineri seară, de la ora 21.00, în Hunter's Pub. Intrarea este liberă. După concert, petrecerea continuă cu DJ Troller şi MC Abdul . Pentru rezervări sunaţi la 0752. 005. 052 .

Vezi aici cum cântă Elena Stoica Band

Regula Balului Mascat Francofon de la Iaşi: costumează-te în actorul preferat

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi sâmbătă la Ateneul Tătăraşi , unde actorii vor pune în scenă piesa „Nora". Spectacolul va începe la ora 19.00.  Biletul costă 15 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor achita doar 10 lei.
Actorii de la Teatrul „Vasile Alecsandri" vin cu o premieră. Sâmbătă vor juca în piesa „Vis cu statui" în Sala „Teofil Vâlcu", de la ora 18.00. Biletul costă 22 de lei.

Muzică populară la Casa Studenţilor

Şi iubitorii de muzică popular se pot distra în acest sfârşit de săptămână. Festivalul-concurs de muzică popular  „Din bătrâni, din oameni buni"  îşi desemnează sâmbată câştigătorii. La Casa de Cultură a Studenţilor vor avea loc finala şi recitalurile festivalului, de la ora 18.30.

Intrarea se face pe bază de invitaţii, care pot fi luate de la Casa de Cultură a Studenţilor. Puteţi face rezervări la 0232.410.615. În ultima zi din weekend, ieşenii pot merge cu prietenii la karaoke, de la ora 22.00, în Club Motor.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite