Voluntarii au schimbat la față grădinița Mitropoliei Moldovei și Bucovinei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grădinița Buna Vestire s-a mutat în sediu nou
Grădinița Buna Vestire s-a mutat în sediu nou

Noul sediu al Grădiniţei „Buna Vestire", patronată de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, a fost inaugurat ieri.

Spațiul din strada Costache Negri a fost redecorat cu ajutorul a peste 20 de tineri artişti, voluntari ai Clubului Impact Naţional. Voluntarii au pictat, timp de opt luni, sediul grădiniţei şi au fost premiaţi pentru eforturile depuse.

"Grădiniţa noastră respiră acum un aer modern, de prospeţime şi joc, iar copiii indrăgesc mult noile decoraţii.  Este o bucurie să putem întâmpina în toamnă peste 40 de copii noi în aceste spaţii prietenoase", a spus Andreea Mangalagiu, director la Grădiniţa „Buna Vestire“.

Decor la Grădinița Buna Vestire

Ieșenii care au copii cu vârste cuprinse între 2 şi 3 ani își vor putea duce micuții la grădinița Mitropoliei. „Din toamnă, vom deschide o grupă dedicată acestei categorii de vârstă şi acceptăm deja înscrieri pentru această grupă în limita celor 20 de locuri disponibile“, a precizat Mangalagiu.

Cursuri de perfecţionare pentru profesorii şi educatorii care predau engleza la grădiniţă

Tot ieri a fost lansat și site-ul grădiniței, www.gradinitabunavestire.ro. „Comunicarea este o componentă foarte importantă în realizarea parteneriatului între grădiniţă - familie - Biserică, pe care noi îl propunem părinţilor cu care colaborăm. Noul nostru site are rolul de a ne aduce aproape de părinţi şi în mediul în care aceştia petrec atâta timp astăzi, cel virtual“, a explicat directorul unității de învățământ.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din oraș și judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite