Vreme capricioasă în Moldova cu avertizare de vânt puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea o ia razna
Vremea o ia razna

Meteorologii anunţă că astăzi, până la ora 14.00, în judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi vântul va avea intensificări de peste 60 de kilometri pe oră. Vremea s-a schimbat brusc în câteva ore. Cu o zi înainte, locuitorii din capitala Moldovei se bucurau de razele soarelui.

Avertizarea emisă luni dimineaţă de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă  până la ora 14.00. „În zona judeţelor Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi se vor semnala intensificări de vânt, care vor atinge şi depăşi local la rafală 55-60 km/h“, spuns specialiştii.

Temperaturile sunt mai mici cu cel puţin 5-8 grade faţă de ziua precedentă, când vremea neobişnuit de caldă pentru luna martie i-a scos din case pe ieşeni. Oamenii au lăsat hainele groase şi au ieşit la plimbare ori la grătar cu prietenii. 

Sport în centrul Iaşiului


Vezi cum s-au distrat ieşenii la grătar

Ieşenii au ieşit la grătar
Ieşenii au ieşit la grătar
Ieşenii au ieşit la grătar

Maxima termică pentru ziua de astăzi în judeţele Moldovei nu va depăşi 9 grade. Cerul va fi mai mult acoperit. Meteologii spun că vremea se va menţine capricioasă în Moldova săptămâna aceasta.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite