Ieşenii adună gunoaiele din împrejurimile oraşului.Vino şi tu la curăţenie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Saci cu gunoaie la Iaşi. Foto: Arhivă
Saci cu gunoaie la Iaşi. Foto: Arhivă

Echipa Let's Do It, Romania! îi invită pe ieşeni sâmbătă, 12 mai, să pună umărul la adunarea gunoaielor din împrejurimile oraşului. Voluntarii sunt aşteptaţi de la ora 8.00 în parcarea de la Iulius Mall, pentru a alege zonele murdare.

Organizatorii au stabilit şi un program pentru ziua de 12 mai. Între orele 8.00 şi 11.00 va avea loc înregistrarea voluntarilor, instruirea lor (vor primi un număr de telefon de la punctul de înregistrare, unde vor putea semnala eventualele probleme), formarea și completarea echipelor, alocarea unui morman de gunoi fiecărei echipe şi echiparea voluntarilor cu saci și manuși.

Începând cu ora 9.00, voluntarii vor pleca spre mormanele de gunoi care le-au fost alocate, cu un mijloc de transport propriu sau asigurat de organizatori.

Vezi şi:

Hartă online cu mormanele de gunoaie din Iaşi. Tu ce propunere ai?

Cât costă transportul gunoiului la Iaşi

Sacii cu deşeurile adunate vor fi puşi la marginea drumului, iar în jurul orei 15.00 echipele de voluntari vor confirma la punctul de înregistrare sau prin SMS că zona arondată a fost curăţată. Sacii cu deşeuri vor fi ridicaţi de echipaje de la Salubris.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite