Poliţistul anului la Iaşi: o tânără care a urmărit rromii în Franţa UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Tincu a primit titlul de poliţistul anului la Iaşi
Ana Maria Tincu a primit titlul de poliţistul anului la Iaşi

Agentul principal Ana-Maria Tincu de la Compartimentul Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei VI Poliţie , a primit vineri dimineaţă titlul de poliţistul anului în cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 190 de ani de atestare istorică a Poliţiei Române.

Ora 15.00 Titlul de "poliţistul anului" au obţinut şi comisarul Ani Maria Gherghel din cadrul Serviciului Criminalistic, inspectorul Mihai Mihăilă de la Poliţia oraşului Hârlău şi agent şef principal Cristian Ioan Dănilă din cadrul Secţiei II Poliţie. Alţi 181 de poliţişti au fost avansaţi în grad, 116 poliţişti au primit diplome de merit, iar 159 de poliţişti au primit scrisori de mulţumire.

Ora 14.28 "Aceeaşi muncă pe care am depus-o şi aici, am făcut-o şi în Franţa. Am lucrat cu organele de poliţie franceze. Am făcut parte dintr-o patrulă pedestră formată dintr-un poliţist francez şi un poliţist român", a precizat agentul principal Ana- Maria Tincu.Aceasta lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi de cinci ani.

Ora 10.17 Ana Maria Tincu a fost singurul poliţist din Moldova care a participat alături de 24 de colegi din ţară la o misiune de peste două luni în Franţa. Agenţii români au stat în Franţa în perioada 26 noiembrie 2011-30 ianuarie 2012, unde i-au ajutat pe omologii lor să-i identifice pe rromii de pe străzile Parisului.

Tot vineri dimineaţă, poliţiştii le-au arătat puştilor din Iaşi cum reuşesc să prindă infractorii. DETALII AICI

Acuzat că a lovit un poliţist cu capul în faţă

Rămâi pe iasi.adevarul.ro ca să afli ce poliţişti au mai fost avansaţi în grad.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite