FOTO Marş pe două roţi pe străzile Iaşiului. Bicicliştii marchează astfel Ziua Poliţiei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marş al bicicliştilor la Iaşi
Marş al bicicliştilor la Iaşi

Clubul de Ciclism și Ecologie IasiBike organizează pe 25 martie un marş al bicicliştilor pentru a marca Ziua Politiei. În faţa Palatului Culturii au luat startul zeci de pasionații de sportul pe două roți.

Ora 12.30 În jur de 50 de biciclişti ieşeni au luat startul la marşul oraganizat cu ocazia Zilei Poliţiei. Tinerii echipaţi corespunzător au plecat pe traseul care viza mai multe zone din oraş.

Marş al bicicliştilor la Iaşi

Ora 9.00 Organizatorii îi așteaptă pe bicicliști duminică, între orele 12.00 și 12.30, în fața Palatului Culturii. De aici, participanții la marș vor pleca pe următorul traseu: Independenței, Păcurari, Moara de Foc, Gară, Gara Internațională, Primăverii, Tudor Vladimirescu, Elena Doamna, Anastasie Panu. Acțiunea se va încheia tot la Palatul Culturii.

Piste de biciclişti moderne pe uliţele din Iaşi

Pista de biciclişti din Iaşi, plină de gropi şi denivelări FOTOGALERIE

„Sunt invitați toți posesorii de biciclete la o plimbare prin oras pentru a împărți zâmbete și voie bună pietonilor și șoferilor stresați de traficul urban. Pentru ca grupul nostru să fie mai ușor de remarcat, bicicliștii sunt invitați să poarte vestă reflectorizantă“, a spus Iordana Leahu, organizator. Marșul biciliștilor este avizat de Primăria Iași și este organizat cu sprijinul Poliției.

VIDEO Spectacol cu arme şi lupte pentru puştii din Iaşi FOTOGALERII

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite