Un ieşean cere daune de 400.000 de lei de la şoferul care l-a accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a avut loc pe şoseaua Bucium, la trecerea pentru pietoni din dreptul Hanului Trei Sarmale. Şoferul a susţinut că pietonul a traversat în fugă şi fără să se asigure

Potrivit actului de acuzare autoturismul Daci implicat în accident, era condus de Corneliu Dumitriu (54 de ani) din Bârlad care se îndrepta spre ieşirea din oraş. La trecerea pentru pietoni situată în dreptul Hanului Trei Sarmale, bărbatul a lovit un pieton în vârstă de 29 de ani care traversa regulamentar.

În urma impactului pietonul a suferit leziuni care au necesitat 65 - 70 de zile de îngrijiri medicale.

În timpul audierilor şoferul şi-a recunoscut parţial vinovăţia pentru prodcucerea accidentului. „A susţinut că victima nu s-a asigurat corespunzător în momentul în care s-a angajat în traversarea străzii, ieşindu-i în faţă de după o dubiţă oprită la trecerea de pietoni pe banda I", au precizat anchetatorii în actul de acuzare.

Corneliu Dumitriu a fost trimis în judecată dub acuzaţia de vătămare corpoală din culpă. Victima accidentului a declarat că se constituie parte civilă în dosar şi cere 400.000 de lei daune material şi morale.

Citiţi şi: Accident mortal la intrarea în Miroslava

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite