Spirală MISA în Parcul Expoziţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Yoghinii ieşeni sărbătoresc astăzi Ziua Internaţională Yoga. Aceştia vor promova practicile din domeniu în întreaga lume, iar în Iaşi acţiunea va avea loc în Parcul Expoziţiei.

Cei de la Fundaţia Sundari, care constituie legătura lui Gregorian Bivolaru cu Iaşiul au început săptămâna aceasta cursurile de Yoga, atât cu cei avansaţi, cât şi cu începătorii. Pentru a sărbători Ziua Internaţională Yoga, ieşenii sunt chemaţi de aceştia la o „experienţă inedită" în Parcul Expoziţiei. „Vom practica yoga în mediu natural, în aer liber şi vom oferi concitadinilor noştri un exemplu bun de urmat, o cale de a depăşi problemele vieţii. Vă aştemtăm cu drag să veniţi alături de noi  în ziua de 8 octombrie", se arată în anunţul celor de la Fundaţia Sundari.

Biserica face rugăciuni ca să invoce ploaia

Astfel, pregătirile pentru mult-aşteptata spirală vor începe de la ora 16.30. Între orele 17.00 şi 18.00 vor fi prezentate câteva posturi Yoga în aer liber, între 18.00 şi 18.30 va fi formată spirala, care va fi menţinută într-o „stare de unitate în diversitate a tuturor practicanţilor de yoga din lume". Conform celor de la Sundari, spirala va fi susţinută şi realizată la unison de către toţi yoghinii care doresc, din ţară şi din străinătate.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite