Fiul lui Busu de la PRO TV, dus cu ambulanţa la spital după ce a consumat etnobotanice la preselecţia X Factor (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul lui Busu, înainte de a fi dus la spital cu ambulanţa Foto: Dan Luca
Fiul lui Busu, înainte de a fi dus la spital cu ambulanţa Foto: Dan Luca

Preselecţia pentru viitoarea emisiune-concurs de la Iaşi a atras români talentaţi din toate colţurile ţării. Printre aceştia s-a numărat şi fiul lui Florin Busuioc, cunoscutul prezentator al postului de televiziune.

Iaşi: A consumat etnobotanice şi a mers la preselecţia de talente ca să facă spectacol

image

Acesta, însă, nu a mai ajuns să-şi etaleze talentul pe scenă, fiind luat cu ambulanţa din curtea Centrului Expoziţional Moldova, unde a fost organizată preselecţia. Conform declaraţiilor forţelor de ordine care asigurau paza la eveniment, acesta a devenit agresiv după ce ar fi consumat substanţe de la „magazinele de vise".

image

„Un tânăr de 20 de ani din Târgu Mureş, participant la audiţiile de la X Factor a necesitat asistenţă de urgenţă după intoxicaţia cu etnobotanice. Prezenta agitaţie extremă, derealizare şi depersonalizare, tulburări respiratorii şi cardiace şi a necesitat măsuri de terapie intensivă. Datele din anturaj confirmă că tânărul a utilizat etnobotanice pentru a creşte performanţa prezentării şi se pare că vorbim de un nou produs LOS, cu efecte similare cocainei", a precizat dr. Tudor Ciuhodaru, cel care s-a ocupat de cazul tinerei vedete.

image

Băiatul a fost spitalizat timp de şapte ore, iar când starea sa s-a ameliorat, acesta a plecat spre casă, în Târgu Mureş.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite