Minunea dintr-un centru de plasament. Un ieşean care nu-şi cunoaşte părinţii a uimit juriul de la X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru i-a uimit pe cei din juriu cu vocea sa
Alexandru i-a uimit pe cei din juriu cu vocea sa

La preselectia din Iasi a concursului X-Factor Alexandru Grosu a fost unul dintre puţinii care au ieşit zâmbind din incinta Centrului Expozitional, după ce a trecut de ochiul critic al juriului. Îmbrăcat în costum popular, acesta atrăgea privirile tuturor celor prezenţi la preselecţie.

Unii dintre aceştia au şi făcut poze cu tânărul care accepta zâmbitor. „Sunt elev în Paşcani şi am interpretat un cântec popular. De patru ani cânt, am început cu muzică uşoară şi acum mă axez pe muzica populară. Costumul îl am de la o mamă dintr-un centru de plasament. Mi l-a dat pentru că ştiu cum să-l îngrijesc", spune tânărul.

image

Acesta susţine că va exersa toată vara pentru ca în cadrul concursului să facă în continuare o impresie bună. „Mi-aş dori o carieră în muzica populară. Cât o să trăiesc, cât o vrea Dumnezeu , nu vreau să mă las, vreau să cânt ce am eu pe suflet", povesteşte Alexandru. Cu toate că aceasta este prima selecţie pentru un concurs televizat la care participă, acesta a mai fost la concursuri de profil din Vaslui sau Bacău.

Au stat în caniculă pentru a demonstra cât de talentaţi sunt (FOTO)

Tamarul iesean i-a impresionat pe cei din juriul concursului cu vocea sa:  "Votul meu este da", i-a spus membrul trupei Akcent. "Pentru bucuria pe care o transmiţi am să votez da", a adaugat Paula Seling. "Tu eşti unul la o sută", i-a spus şi Mihai Morar.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite