VIDEO Doi ieşeni în Marea Finală la Vocea României. Vezi aici cum s-au descurcat aceştia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Moga, Loredana, Smiley şi Horia Brenciu
Marius Moga, Loredana, Smiley şi Horia Brenciu

În competiţie au mai rămas 20 de finalişti, câte 5 oameni în fiecare echipă, care se vor bate pentru premiul cel mare.

Competiţia de marţi seară a fost una plină de dueluri spectaculoase. Cu toate acestea, cei doi ieşeni care au rămas în competiţie s-au ridicat la aşteptările susţinătorilor. Iulian Canaf şi Mihai Popistaşu au trecut de dueluri şi vor merge mai departe în Marea Finală.

Un ieşean ar putea fi următoarea „voce a României“. Vezi aici cine este acesta VIDEO

Prietenii acestora nu au ezitat să le transmită mesaje de încurajare şi felicitare pe paginile acestora de Facebook. „Loredana, felicitări pentru alegerea făcută! Muzica înseamnă în primul rând emoţie, iar Iulian transmite această emoţie ca nimeni altul din concurs... baftă multă Iulian", spune Adriana Mihai pe pagina de Facebook a lui Iulian Canaf.

Şi prietenii lui Mihai Popistaşu îl felicită pe ieşean pe Facebook. „Bravo, Mihai! Ai fost extraordinar, mă bucur că ai ajuns până aici şi sper să ajungi tot mai sus, tot mai sus! Mult succes!", spune Georgiana Tănasă.

„Vocea României" este o rampă de lansare cu un premiu atrăgător: câştigătorul show-ului va intra în posesia a 100.000 de euro şi va avea ocazia să lanseze un album sub marca Universal, iar finaliştii de pe următoarele trei locuri vor fi şi ei susţinuţi în lansarea câte unui single. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite