Ieşean acuzat că şi-a violat fiicele vitrege minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii au precizat că fetele cu vârste de 11, respectiv 14 ani, au fost batjocorite de mai multe ori de Constantin Antonaş (34 de ani) din comuna Costuleni. După ce victimele au depus plângere la Poliţie, bărbatul a fugit în Spania, de unde a fost returnat în România la jumătatea lunii trecute şi ulterior arestat de judecători.

Potrivit actului de acuzare întocmit de procurori, în toamna anului 2009 soţia lui Antonaş a plecat la muncă fiice minore pe care ea le avea dintr-o relaţie anterioară rămânând în grija bărbatului. În decembrie 2009  Constantin Antonaş a venit acasă în stare de ebrietate şi a găsit-o la domiciliu doar pe minora în vârstă de 11 ani.

Citiţi şi: Bărbat arestat la Iaşi după ce şi-a violat fiicele vitrege

Procurorii spun că s-a pus în pat lângă ea şi a abuzat-o sexual, minora fugin ulterior de frică, la o mătuşă. În anul 2010 bărbatul a abuzat-o sexual şi pe fiica sa vitregă în vârstă de 14 ani. Anchetatorii au precizat că după ce a violat-o prima dată şi-a cerut scuze în faţa ei. „A discutat cu partea vătămată căreia i-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut, susţinând că nu şi-a dat seama. I-a cerut să nu spună nimănui ce s-a întâmplat, promiţându-i că acest lucru nu se va mai repeta", precizează procurorii în rechizitoriu.

La doar două zile de la întâmplare, bărbatul şi-a reluat obiceiurile şi a continuat să o abzeze sexual pe minoră, până când aceasta i-a povestit naşei sale prin ce este nevoită să treacă şi a fost anunţată Poliţia. La scurt timp Antonaş a fugit în Spania. „După aflarea faptului că organele de Poliţie au fost sesizate de victime, a părăsit teritoriul României. A fost localizat în Spania şi adus faţa organelor judiciare", a spus procuror Carmina Pascal, şef Secţie Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal.

Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţia de viol în formă continuată.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite