45.600 de ţigarete confiscate de poliţiştii de frontieră ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în timpul executării unei misiuni specifice în zona Poliţiei de Frontieră Răducăneni,peste 45.000 de ţigarete de diferite mărci.

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit pentru verificări o autoutilitară Fiat Doblo, de culoare albă, condusă de ieşeanul S. L., în vârstă de 48 de ani.

Iaşi: Bunicuţe pe patru roţi căptuşite cu ţigări de contrabandă

În urma controlului, poliţiştii au descoperit în cutii de carton şi în saci din plastic 45.600 de ţigarete de diferite mărci, cu timbre de acciză din Republica Moldova şi din Ucraina, în valoare totală de aproape 13.000 de lei. 

Poliţiştii de la frontieră i-au întocmit ieşeanului lucrare penală pentru contrabandă, deţinere şi comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, peste limita a 10.000 de ţigarete şi ascunderea bunului. Ţigările, în valoare totală de 12.956 de lei au fost confiscate, iar vehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Iaşi până la finalizarea cercetărilor. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite