„Lord Of The Dance“vine azi la Iaşi! Vezi unde te mai poţi distra în această seară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secvenţă din show-ul „Lord of The Dance“
Secvenţă din show-ul „Lord of The Dance“

Cunoscuta trupă rock va concerta într-un club din centrul oraşului. Ieşenii mai au parte şi de petreceri, piese de teatru, dar şi de un regal de dans tradiţional irlandez cu „Lord of the Dance".

Ieşenii care vor să se relaxeze la o piesă de teatru pot participa la una dintre premierele toamnei de la Teatrul Naţional. „Fluturi...fluturi" va fi pusă în scenă  astăzi, dar şi miercuri, pe 16 noiembrie, la Sala Studio, de la ora 18.00. Preţul unui bilet este de 20 de lei, studenţii, elevii şi pensionarii beneficiind de reducere.

De asemenea, până astăzi la ora 21.00 pasionaţii de vin pot vizita şi festivalul ProVino deschis la Sala Providenţa din CUG. Intrarea este liberă, iar ieşenii vor putea vedea, cumpăra şi degusta cele mai alese soiuri de vin din ţară şi de peste hotare.

GALERII FOTO Cea mai mare sticlă de vin din ţară, prezentată la Iaşi. Vezi aici cât costă „Matusalem“

Cel mai aşteptat  eveniment al weekendului este, cu siguranţă spectacolul celor de la „Lord of the Dance".Evenimentul va avea loc în această seară, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor.

Spectacolul din Iaşi face parte din primul turneu din România, ce va dura o săptămână.

Cele mai ieftine bilete s-au epuizat. Ieşenii mai au însă la dispoziţie bilete din celelalte categorii disponibile. Acestea se gasesc inclusiv la Librăria Adevărul de pe B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr 4.Bilete se mai pot găsi la preţul de 300 de lei pentru categoria VIP; 250 de lei: categoria 1; 200 de lei: categoria 2; 150 de lei: categoria 3 şi 100 de lei: categoria 4.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite