Iaşi: Amendată de două ori în aceeaşi zi pentru că vindea ţigări moldoveneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ieşeni au pornit zilele acestea pe urmele celor care vând ţigări şi alcool în pieţele din oraş. Până acum, într-o zingură zi, aceştia au aplicat amenzi în valoare de 80.000 de lei.

Iaşi: Vicioşii amatori de ţigări de contrabandă, luaţi în vizor de infractori

Cea mai mare sancţiune a fost încasată de o tânără în vârstă de 29 de ani din Bistriţa Năsăud. Aceasta comercializa băuturi alcoolice. Amenda a fost de 20.000 de lei, iar băuturile pe care aceasta le avea asupra sa au fost confiscate.

Iaşi: Mii de ţigări de contrabandă ascunse sub schimbătorul de viteze

Nici comercianţii de ţigări timbrate în Republica Moldova nu au scăpat de poliţişti. În piaţa Nicolina oamenii legii au confiscat 87 de pachete de ţigări de la Iolanda S., în vârstă de 46 de ani, din judeţul Iaşi. Aceasta a fost şi amendată cu 1.000 de lei. La scurt timp, însă, poliţiştii au descoperit-o din nou pe ieşeancă, tot în piaţă, în timp ce încerca să vândă alte 27 de pachete cu ţigări. Pentru cea de-a doua abatere, aceasta a mai primit o amendă de 1.000 de lei.

În total, poliţiştii au aplicat 26 de sancţiuni în valoare de peste 80.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate 5.200 de ţigarete şi 235 de litri de alcool, în valoare de aproximativ 8.500 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite