Poliţia chemată să potolească un scandal cu zeci de persoane într-o comună din Iaşi UPDATE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit poliţiştilor scandalul a pornit după ce doi cumnaţi s-au certat. Un bărbat şi-a acuzat ruda că nu are grijă de copii şi că i-ar ţine legaţi cu lanţuri în casă. Localnici au devenit violenţi în momentul în care au văzut echipajele Poliţiei în comună.  Cei care au provocat scandalul vor fi amendaţi şi cercetaţi pentru ultraj

Reprezentanţii Poliţiei spun că întreg scandalul din satul Crucea (comuna Lungani) a pornit după ce un bărbat i-a reproşat  cumnatei sale că nu are grijă de copii şi că îi ţine legaţi cu lanţuri în casă. Situaţia reclamată de bărbat a fost mai apoi transmisă de vecini la 112 alertând mai multe echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei.

image

Poliţiştii spun că verificările făcute nu au confirmat povestea reclamată, iar localnicii au devenit recalcitranţi în momentul în care poliţiştii au venit în sat să facă verificări. Pentru calmarea spiritelor au fost mobilizate în sat echipaje suplimentare de la Poliţia Târgu Frumos. De asemenea, „mascaţii" de la Serviciul de Intervenţie Rapidă (SIR) au fost puşi în alertă dar nu a mai fost necesară intervenţia acestora.

image

Unul dintre poliţişti a fost bruscat în timpul intervenţiei. „Au fost cinci echipaje care au fost trimise în comună şi nu a mai fost nevoie de intervenţia SIR, pentru că scandalul a fost aplanat. Se va întocmi dosar penal pentru ultraj şi se vor aplica sancţiuni contravenţionale pentru alarmarea nejustificată a Poliţiei", a spus comisarul Vasile Huian, şeful Poliţiei Târgu Frumos.

Citiţi şi: Scandal în Iaşi: 40 de studenţi sechestraţi de mascaţi într-un bar

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite