Poliţia face razii în pieţele din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au controlat azi dimineaţă razii în mai multe complexe agro-alimentare
Poliţiştii au controlat azi dimineaţă razii în mai multe complexe agro-alimentare

Poliţiştii ieşeni, însoţiţi de echipe de la mai multe instituţii deconcentrate au verificat în acest final de săptămână două dintre pieţele din municipiu.

279 de persoane au fost legitimate, din care opt au fost conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări. De asemenea, au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.400 de lei.

O ieşeancă s-a ales cu dosar penal pentru că îşi folosea copilul la cerşit

Oamenii legii l-au amendat cu 400 de lei şi pe Petru B., un ieşean de 34 de ani din comuna Răducăneni. Acesta a fost depistat în stare de ebrietate apelând la mila cumpărătorilor şi adresând injurii celor care nu îi dădeau bani.

Razia a avut loc între orele 8.00-11.00 în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Poliţia Locală, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorului în Piaţa Nicolina şi în Talcioc şi a avut ca scop „asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea actelor de comerţ ilicite şi protecţia consumatorilor, prevenirea infracţiunilor de violenţă şi cercetarea persoanelor suspecte în dosarele penale aflate în lucru şi combaterea cerşetoriei", susţin reprezentanţii Poliţiei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite