Margarină expirată şi pisici, la vânzare într-un magazin din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele de control de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) au descoperit la un magazin mixt din judeţ alimente expirate, pisici care dormeau pe raft şi insecticid vândut fără autorizaţie.

Inedita descoperire a inspectorilor a fost făcută în satul Singer, din comuna Gropniţa. „Controlul a fost realizat în urma unei sesizări. La operatorul economic numit în reclamaţie au fost găsite la comercializare iaurt Danone Nutriday, Minibrezel, margarină Unirea, bomboane, gumă Orbit în diverse cantităţi cu termenul de valabilitate expirat, unele din decembrie 2010, altele din lunile ianuarie sau aprilie 2011.

De remarcat a fost prezenţa unei pisici care dormea pe unul din rafturile de jos ale magazinului mixt", a precizat Daniel Piftor, comisarul şef al CJPC Iaşi.

Deoarece reprezentantul magazinului nu s-a prezentat la sediul instituţiei în termenul stabilit de comisari, acesta va primi o amendă de 5.000 de lei, riscând chiar închiderea afacerii.


De asemenea, în cadrul unui control la un alt magazin din comuna Movileni inspectorii au găsit, pe lângă produse expirate şi insecticid, care se poate comercializa numai în spaţii autorizate şi de către vânzători care deţin atestate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite