Joburi de mii de euro în străinătate pentru medici şi agricultori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii în medicină şi în agricultură îşi pot găsi în această perioadă un job bine plătit în Germania sau Danemarca.

Locurile de muncă din Germania sunt pentru asistente şi asistenţi medicali. Angajatorii din Bavaria caută să încadreze zece persoane calificate în acest domeniu pe perioadă nedeterminată. Salariile oferite de angajatori sunt de aprocimativ 2.000 de euro pe lună, iar programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu două zile libere.

Medicii şi inginerii, cei mai bine plătiţi în străinătate

De asemenea, angajatorii vor oferi şi sprijin pentru obţinerea permisului de muncă, pentru găsirea unei locuinţe şi pentru învăţarea limbii germane în şcoala proprie. Ieşenii care doresc să plece la lucru în Germania îşi pot depune CV-ul pe adresa de mail robert.beck@domus-mea.de.

Angajatorii din Danemarca caută 40 de tineri dornici să lucreze în fermele de creştere a animalelor. Candidaţii care vor să-şi încerce norocul la acest job trebuie să aibă vârsta între 18 şi 30 de ani şi să fi absolvit recent un liceu cu profil agricol sau Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară. Angajatorii sunt dispuşi să încadreze inclusive studenţi în ani terminali.

Salariul oferit este de 1.260 de euro pe lună, bani din care se vor scădea impozitul şi contribuţia pe piaţa muncii. Unii angajatori oferă şi cazare în ferme, contracost. Alţii îi pot ajuta pe salariaţi să găsească cazare în apropierea fermei. Chiria plătită de o persoană pe lună variază între 200 şi 300 de euro.

Contractele de muncă vor fi semnate pentru perioade între 6 şi 18 luni, cu 37 de ore de lucru săptămânal, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.
Cei care doresc să aplice pentru aceste joburi pot trimite un mesaj cu CV-ul model EuroPass în limba engleză pe adresa de mail lib@workindenmark.dk, menţionând în subiectul mailului „Trainee".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite