Iaşi: Bărbat arestat pentru furturi de telefoane mobile din căminele studenţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Prisacaru (32 de ani) din oraşul Cernavodă (judeţul Constanţa) a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute de ofiţerii Biroului pentru Centru Universitar din cadrul Poliţiei.

El a fost dus ulterior la Parchet, unde procurorii au formulat pe numele lui propunere de arestare preventivă. „S-a formulat propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt caslificat, ambele în formă continuată", a spus procuror Nadia Albu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Judecătorie. Bărbatul a intrat în trei camere din căminele studenţeşti situate în Codrescu şi Tudor Vladimirescu şi a sustras telefoane mobile în valoare totală de 1.300 de lei.

În cursul zilei de vineri, judecătorii au emis pe numele lui Prisacaru, mandatul de arestare. Anchetatorii au precizat că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, ultima condamnare fiind pentru infracţiunea de tentativă la viol, după ce în 2004 a încercat să violeze o adolescentă din comuna Popricani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite