Basarbeancă cercetată după ce a încercat să „cumpere“ doi poliţişti ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a fost prinsă într-un tren care venea din Republica Moldova cu mai multe pachete cu ţigări şi a vrut să dea şpagă 100 de dolari poliţiştilor de frontieră, ca să nu-i fie anulat permisul de mic trafic

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Poliţiei de Frontieră (IJPF) Larisa Toma se afla în trenul care circula pe ruta Ungheni (Republica Moldova) - Iaşi. În timpul controlului poliţiştii şi vameşii i-au găsit în bagaje mai multe pachete cu ţigări pe care femeia intenţiona să le introducă în România.

Poliţiştii i-au suspendat permisul de mic trafic de frontieră, iar femeia a încercat să-l răscumpere. „I-a oferit unui agent de poliţie de frontieră  100 dolari. Agentul de poliţie a refuzat să primească banii şi a raportat evenimentul şefului de punct. Ulterior, femeia i-a făcut aceeaşi oferta şi sefului P.T.F. Iaşi-feroviar, pentru ca acesta să nu ia măsura suspendării permisului de mic trafic", a spus comisar şef Vasilica Tătaru, purtătorul de cuvânt al IJPF.

Poliţiştii i-au sesizat pe ofiţerii Direcţiei Anticorupţie şi pe procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal, care au organizat flagrantul. Femeia este cercetată în continuare în stare de libertate pentru dare de mită.

Citiţi şi: Captură-record de ţigări în toaletele trenului Chişinău-Bucureşti

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite