Criza a dus la creşterea numărului furturilor din magazinele ieşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coșuri pline de cumpărături
Coșuri pline de cumpărături

Depăşiţi de problemele financiare cu care se confruntă în această perioadă, unii ieşeni recurg la soluţii disperate, chiar şi la furtul diverselor produse din magazine.

În acest final de săptămână poliţiştii ieşeni au surprins nu mai puţin de trei persoane care au sustras bunuri din magazinele din oraş. Doi dintre aceştia au  fost identificaţi de oamenii legii sâmbăta aceasta. „Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi telefonic de către un agent de pază de la un supermarket că a reţinut o persoană care a sustras un şampon fără a-l achita la casă. Echipa operativă a identificat pe Ionela I., în vârstă de 30 de ani", susţine Mădălin Ţăranu, reprezentantul Poliţiei Iaşi.

A furat bijuterii de 13.000 de lei din casa familiei la care lucra

Câteva ore mai târziu, acelaşi agent de pază a sesizat din nou Poliţia cu privire la faptul că a mai reţinut o persoană care a sustras o cremă fără a o achita.

Ieşean judecat pentru furt, după ce a făcut „o combinaţie“ cu autoturisme

Cu toate acestea, cel mai scump produs sustras dintr-un magazin a fost o jachetă în valoare de 179,99 de lei. Tânărul care a încercat să se îmbrace fără să plătească avea doar 24 de ani.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite