IAŞI Tânăr de 14 ani, ucis cu toporul de bărbatul care îl abuzase sexual UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent în vârstă de 14 ani din Iaşi a fost omorât de un bărbat, cu mai multe lovituri de topor. Vecinii victimei şi ai agresorului susţin că bărbatul se temea că băiatul îl va relcama la Poliţie pentru abuzuri sexuale repetate.

Ora 15.10 Medicii de pe echipajul SMURD care s-au deplasat la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil. Presupusul agresor este internat la Toxicologie după ce a încercat să se sinucidă.

„Echipajul SMURD nu a mai avut ce să facă pentru copil. Avea capul secţionat. Presupusul agresor este adus la ATI-Toxicologie după ce a ingerat substanţşă corozivă. El spune că a înghiţit acid de baterie, dar nu este deocamdată confirmat acest lucru. Este stabil, conştient şi păzit de Poliţie“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Ora 12.45 Oribila crimă a avut loc noaptea trecută, într-o casă din cartierul ieşean Galata, unde locuiau cei doi. „Puţin după miezul nopţii am fost sesizaţi că un copil de 14 ani a fost omorât după ce un bărbat i-a aplicat mai multe lovituri de topor în zona capului. Se fac cercetări pentru a stabili motivul crimei şi împrejurările în care s-a produs aceasta", a declarat, Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Vecinii celor doi susţin că bărbatul se temea să nu fie reclamat la Poliţie după ce minorul îl ameninţase că va mărturisi că acesta îl obliga să întreţină relaţii sexuale cu el.

Copilul şi agresorul lucrau împreună la o firmă de servicii funerare, părinţii adolescentului fiind plecaţi la muncă în străinătate.

Agresorul, în vârstă de 33 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la instanţă cu propunerea arestării preventive pentru 29 de zile.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite