Copil mâncat de câini într-o comună din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul fusese născut într-o vie şi abandonat de cea care i-a dat viaţă. Trupul micuţului a fost tras de câini pe un teren învecinat, unde animalele l-au sfârtecat.

Anchetatorii au precizat că Ecaterina Voicu (35 de ani) din satul Feredeni (comuna Deleni) a născut vineri seara într-o vie din apropierea locuinţei. Imediat după naştere şi-a abandonat pruncul şi a intrat în casă. În lipsa ei, mai mulţi câini au luat trupul micuţului şi l-au târât într-o altă grădină, unde au început să muşte din el.

În cursul zilei de marţi resturi din cadavrul copilului au fost descoperite de localnici, iar aceştia au anunţat Poliţia. Criminaliştii au precizat că în momentul în care a fost găsit, băiatul nu mai avea picioarele şi mâna dreaptă, acestea fiind mâncate de câini

Femeia a recunoscut comiterea faptei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pruncucidere", a spus procuror Carmina Pascal, şefa Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal.

Ecaterina Voicu a fost internată sub supravegherea medicală la Materinitatea „Cuza Vodă"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite