Ajutaţi copiii cu deficienţe din Iaşi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 20 decembrie asociaţia Star of Hope organizează mai multe evenimente care au ca scopt strângerea de fonduri pentru a ajuta familiile cu copii cu deficienţe.

Primul dintre acestea a avut loc chiar sâmbătă seara. „Pe data de 3 decembrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, ocazie cu care am organizat la sediul Radio Iaşi un spectacol dedicat acestora. Spectacolul a fost susţinut de copiii cu dizabilităţi neuro-motorii de la Asociaţia de Părinţi „Cutezătorii" şi de beneficiarii Fundaţiei Star of Hope Romania sub îndrumarea doamnei profesor Anca Apetroaie de la Palatul Copiilor şi a doamnei Ligia Grozdan de la Academia Show", a precizat Aurora Vatamaniuc, managerul Fundaţiei.

Iaşi: Se deschide Centrul Regional de Reabilitare pentru copiii cu deficienţe

Cel de-al doilea eveniment organizat de cei de la Star of Hope va avea loc vinerea viitoare, pe data de 9 decembrie. „Ziua Porţilor Deschise va avea loc în cadrul Centrului Regional de Reabilitare «Steaua Speranţei» iar fiecare membru al comunităţii este invitat să viziteze centrul şi să observe activităţile care se desfăşoară", a completat Aurora Vatamaniuc.

Un olandez vrea să educe copiii cu deficienţe din Iaşi

Ultimul eveniment de pe lista celor de la Star of Hope va avea loc în jurul datei de 20 decembrie. „Spectacolul de Crăciun va fi organizat în parteneriat cu Colegiul „Richard Wurmbrand" şi va avea ca scop susţinerea copiilor cu deficienţe", spune managerul Fundaţiei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite