Ieşenii, fugăriţi de caniculă în parcuri şi la terase GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de ieşeni au căutat metode de a scăpa de canicula care a pus astăzi stăpânire pe oraş. În parcuri, la umbră, sau la marginea fântânilor arteziene, aceşti au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a se răcori.

Canicula de ieri i-a făcut pe ieşeni să caute cele mai inventive metode pentru a se răcori. În timp ce majoritatea copiilor şi tinerilor a preferat să se răcorească în fântânile arteziene din Piaţa Unirii sau în apa râului Bahlui, alţii au ales să se retragă la terasele de la umbră şi dotate cu instalaţii de apă.

image

Daţi click pe poze pentru a vedea o FOTOGALERIE CU IAŞIUL DOBORÂT DE CANICULĂ

„Prefer această metodă decât o sală închisă şi dotată cu aer condiţionat. Este aer mai curat, stropii de apă chiar crează o atmosferă plăcută şi se simte răcoarea mult mai bine", explică Aurel, client al unei terase din centrul oraşului, dotată cu instalaţie de răcorire.

Pentru cei de vârste mai fragede sau pentru cei trecuţi de vârsta a treia refugiul ideal a fost în cursul zilei de ieri umbra din cele două parcuri situate în zona Copoului. Unii au transformat mesele pentru şah în mese de picnic pe care le-au umplut de sticle cu apă şi îngheţată. Parcurile au fost preferate şi de cuplurile de îndrăgostiţi, zeci de tineri plimbându-se pe aleile umbrite.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite