CAMPANIE Profesorii cu care Iaşiul se mândreşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine este profesorul cu care Iaşiul se mândreşte?
Cine este profesorul cu care Iaşiul se mândreşte?

Cunoşti un profesor din învăţământul preuniversitar care este iubit de întreaga comunitate? A format sute de copii, a promovat moralitatea şi a contribuit decisiv la cariera ta sau a copilului tău? Atunci spune-ne numele lui pe iasi.adevarul.ro!

Ziarul „Adevărul“ îi caută pe cei mai buni cinci profesori de ciclu preuniversitar, cei cu care Iaşiul se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate îi vom desemna pe cei cinci dascăli de top iar apoi, le vei putea afla poveşţile de viaţă pe iasi.adevarul.ro.

Start pentru nominalizări!

Timp de două săptămâni, începând de astăzi, 12 decembrie, lista de nominalizări este deschisă şi aşteptăm propunerile tale pe iasi.adevarul.ro.

Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un profesor:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?" A combătut abandonul şcolar? Atunci merită nominalizat! Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.

CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!

Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite