Ieşean arestat după ce tâlhărit o angajată de la o sală de jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul acestui an, Florin Cătălin Burlacu (28 de ani) a ameninţat-o şi bruscat-o pe tânără şi a luat din bar aproximativ 1.000 de lei. El este suspect şi pentru alte trei infracţiuni de tâlhărie

Suspectul a fost identificat în timpul unei razii efectuată de ofiţerii Biroului de Investigaţii Criminale. Poliţiştii spun că Florin Cătălin Burlacu a atacat angajata unei săli de jocuri din zona Podu de Piatră. „A pătruns în sala de jocuri, a ameninţat angajata, a bruscat-o şi a sustras din sertarul barului suma de aproximativ 1.000 lei, banii reprezentând încasările de la aparatele electronice de jocuri şi diverse consumaţii ale clienţilor", a spus subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.

În timpul cercetărilor poliţiştii au stabilit că Burlacu este suspectat şi de comiterea altor trei tâlhării prin smulgerea unor bijuterii. Fapele au fost comise în perioada iunie - iulie 2011. „Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 40 la sută. Tânărul a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile", a mai spus reprezentantul Poliţiei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite