Tânăr arestat la Iaşi după ce a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii spun că Marian Toma (21 de ani) a furat cheile autoturismului Dacia de la un prieten. Tânărul a plecat apoi cu maşina deşi era băut şi nu are permis de conducere

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. Anchetatorii au precizat că Marian Toma împreună cu proprietarul maşinii veniseră în Iaşi în vizită la nişte rude ale acestuia din urmă. După ce au consumat băuturi alcoolice până spre dimineaţă, în jurul orei 5.00, Toma i-a luat cheile de la maşină şi a plecat spre Dobrovăţ. Pe drum, din cauza băuturii a adormit la volan, a ieşit cu maşina de pe şosea şi s-a izbit într-un copac.

Poliţiştii au precizat că tănârul avea o concentraţie de 0,76 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, iar verificările au scos la iveală faptul că acesta nu deţine permis de conducere. El a fost reţinut pe bază de ordonanţă iar procurorii au cerut arestarea lui. „S-a formulat propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului", a spus Irina Perjoiu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătorie. Magistraţii au emis pe numele lui mandatul de arestare pe o perioadă de 15 zile.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite