Doi soţi au murit într-un cumplit accident rutier în judeţul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut vineri dimineaţă pe Drumul European 583 în localitatea Budăi. Bărbatul a decedat pe loc, iar soţia sa la spital. La aproximativ o oră de la producerea accidentului, în aceeaşi localitate a avut loc o altă coliziune în urma căreia mai multe persoane au fost rănite.

Cei doi soţi şi-au pierdut viaţa la scurt timp după ce au coborât dintr-un microbuz, fiind izbiţi de un autoturism Volkswagen. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD, femeia fiind preluată în stare gravă şi transportată la spital. „Una dintre victime a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă, iar la una dintre victima s-a constatat decesul", a spus locotenent Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). După impactul cu cei doi pietoni, autoturismul Volkswagen a intrat în coliziune cu microbuzul din care coborâseră victimele.

Vezi şi:

Femeie de 40 de ani, lovită pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului

După aproximativ o oră, în aceeaşi localitate la aproximativ 300 de metri de locul primei tragedii, s-a produs un al accident în urma căruia două persoane au fost rănite.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite