19 bebeluşi s-au născut de Anul Nou în cele două maternităţi din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 31 decembrie 2009 şi pe 1 ianuarie, 19 copilaşi au venit pe lume. Prima naştere din acest an a fost la maternitatea „Cuza Vodă“, la ora 2.50.

La maternitatea „Cuza Vodă“, au fost 15 naşteri la cumpăna dintre ani. Medicii au făcut doar şase operaţii de cezariană, restul fiind naşteri naturale.

Dintre cei 15 bebeluşi, 11 au venit pe lume în Ajunul Anului Nou şi ceilalţi, dintre care doi băieţi gemeni, pe 1 ianuarie.

La Maternitatea „Elena Doamna“, patru mămici au dat naştere în cele două zile. „Ultima naştere din 2009 a fost la ora prânzului, iar prima din acest an a fost la 13.00. Toate naşterile au fost naturale, iar trei au fost pe 1 ianuarie“, a spus medicul Vlad Gheorghiţă, directorul medical al spitalului.

Andreea Topciu este prima mămică din acest an de la maternitatea „Elena Doamna“. Femeia crede că băieţelul său va fi foarte norocos deoarece s-a „grăbit“ să vină pe lume pe 1 ianuarie.

„Eram programată pentru 5 ianuarie, dar aşa a fost să fie. Va fi un copil norocos. Îmi doresc să fie sănătos. Sunt foarte fericită pentru că este primul copil“, ne-a spus Andreea.

Citeşte şi:

Iaşi: Condiţii ca în Evul Mediu la Maternitatea „Elena Doamna“

Iaşi: Maternitatea „Cuza Vodă“ face apel la donaţiile oamenilor de afaceri în prag de sărbători (VIDEO)

Iaşi: Gravidele internate în maternitate sunt lăsate pradă hoţilor

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite