Dorul de copil l-a împins la o formă extremă de protest: greva foamei în faţa Tribunalului UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ieşean nemulţumit că fosta soţie şi hotărârile instanţei nu-i permit să-şi vadă băieţelul de şapte luni a hotărât să-şi ceară drepturile în faţa Palatului de Justiţie din Iaşi.

Ora 14.20 Lui Cristinel Dulgheru i s-a dat hotărârea de care avea nevoie.

Ora 13.00 "I s-a stabilit programul de vizită a minorului. Decizia nu este irevocabilă şi a fost atacată cu recurs, dar este definitivă şi executorie. Pentru investirea cu formulă executorie a hotărârii persoana are termen la Judecătoria Iaşi pe 6 iunie.  Atunci se va discuta problema aplicării ştampilei. Aceasta este procedura. Persoana în cauză, dacă doreşte, poate cere preschimbarea termenului de judecată", a precizat judecătorul Daniel Mirăuţă, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iaşi.

Ora 10. 40 Cristinel Dulgheru, un ieşean în vârstă de 32 de ani, s-a instalat astăzi dimineaţă pe scările Tribunalului Iaşi şi a declarat că intră în greva foamei. 

Bărbatul este revoltat că nu şi-a mai văzut băieţelul de jumătate de an. Fosta soţie, cu care a fost căsătorit patru luni şi se află în proces de divorţ, refuză să-l lase în apropierea copilului în vârstă de şapte luni.

Bărbat din Iaşi în greva foamei, disperat că a rămas fără copii

În acelaşi timp, protestatarul susţine că ar beneficia de o hotărâre judecătorească care să-i permită să-şi vadă copilul, dar care nu este executorie pentru că-i lipsesc câteva ştampile.

Cristian Dulgheru, care suferă de un handicap de gradul I, spune că va rămâne în greva foamei până ce îi vor fi rezolvate problemele.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru detalii despre acest caz!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite