Iaşi: Un puşti de 15 ani, acuzat de opt furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Un puşti de 15 ani, acuzat de opt furturi
Iaşi: Un puşti de 15 ani, acuzat de opt furturi

Până să fie prins de oamenii legii, Marius G. (15 ani) din comuna Holboca şi-a făcut de cap, furând tot ce i-a picat în mână. Tânărul este acuzat de săvârşirea a opt infracţiuni de furt calificat.

Pe 8 noiembrie, Marius G. a intrat în Şcoala Generală „Ştefan cel Mare“ din satul Dancu, comuna Holboca, de unde  a plecat cu o unitate centrală de calculator. O lună mai târziu, a dat lovitura chiar în şcoala unde învăţa. După ce a terminat orele la Grupul Şcolar Agricol din Holboca, puştiul a lăsat deschisă fereastra de la laboratorul de informatică.

Seara, s-a întors la şcoală, a intrat în laborator şi a luat o unitate centrală şi un monitor. Ultima lovitură, care l-a adus în mâinile anchetatorilor, a dat-o ajutat de alţi doi prieteni, pe 21 octombrie 2009. Băieţii ochiseră apartamentul unei vecine pe care o ştiau plecată la muncă în Italia. Ca nişte adevăraţi profesionişti, hoţii şi-au pus măşti pe faţă şi mănuşi chirurgicale. Pentru a fi siguri că nu vor lăsa urme, şi-au acoperit mâinile şi cu şosete. Din casa vecinei, tinerii au plecat cu un sistem home cinema.
Procurorii l-au trimis în judecată pe Marius G. pentru opt infracţiuni de furt calificat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite