Iaşi: 300.000 de pachete de ţigări, dosite într-un camion cu dulciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vameşii de la Punctul de Trecere al Albiţa au confiscat, luni, ţigările fără timbru, valoarea capturii ridicându-se la aproape 286.880 de euro.

Inspectorii vamali din Biroul Vamal Albiţa şi poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Albiţa, au descoperit în cursul zilei de luni 300.000 pachete de ţigări, în valoare de aproximativ 286.880 euro (1.230.715 lei), într-un T.I.R. care transporta dulciuri.

T.I.R-ul era înmatriculat în Grecia, iar la volanul maşinii se afla un cetăţean grec, Dimitrios I., care ducea dulciurile din Rusia, în Grecia.

Inspectorii vamali au efectuat un control amănunţit, la care au participat şi poliţiştii de frontieră, asupra celor 33 de paleţi, în care ar fi trebuit să fie dulciuri, însă în care s-au descoperit disimulate prin metoda capac, aproximativ 300.000 pachete de ţigări KARELIA SLIMS, fără timbru, pentru care nu s-a putut face dovada provenienţei“, au afirmat reprezentanţii Biroului Vamal Albiţa.

Marfa a fost reţinută în vederea confiscării de către inspectorii vamali, iar poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului grec lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cazul urmând a fi prezentat procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vaslui.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite