Iaşi: A încercat să se sinucidă din cauza creditelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: A încercat să se sinucidă din cauza creditelor
Iaşi: A încercat să se sinucidă din cauza creditelor

O femeie de 58 de ani din Iaşi nu a mai suportat presiunea datoriilor la bancă şi a încercat să-şi ia viaţa. În această dimineaţă, Elisabeta T. a fost adusă la Spitalul de Urgenţe „Sf.

O femeie de 58 de ani din Iaşi nu a mai suportat presiunea datoriilor la bancă şi a încercat să-şi ia viaţa. În această dimineaţă, Elisabeta T. a fost adusă la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan“ din Iaşi, după ce a înghiţit aproape 100 de pastile. „Femeia a ajuns în comă toxică exogenă şi a beneficiat de protezare respiratorie, asociată măsurilor de epurare a toxicului. Pronosticul este extrem de rezervat“, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului „Sf. Ioan“.

Problemele femeii au început după ce firma de confecţii a familiei a dat faliment. „Aveam două credite de nevoi personale şi nu am mai putut să le plătim de şase luni. În urmă cu o săptămână am fost sunaţi de o firmă angajată de bancă pentru a recupera datoriile, care ne-a spus că dacă nu plătim se ajunge la dosar penal“, a explicat Dumitru T., soţul femeii. Având în vedere imposibilitatea achitării acestor datorii, Elisabeta a ajuns în pragul disperării. În cursul acestei dimineţi, femeia a adunat toate pastilele pe care le-a găsit în casă, înghiţind în total aproape 100 de pilule. Gestul Elisabetei T., i-a luat prin surprindere pe toţi cunoscuţii familiei.

„Erau nişte oameni foarte cumsecade şi respectuoşi. Nu s-a întâmplat niciodată să avem vreo neînţelegere“, a spus Virgil Cojocaru, fost vecin al familiei, de pe vremea când aceştia locuiau în cartierul Mircea cel Bătrân.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite