Iaşi: 500 de lei pentru rucsacul copilului ucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: 500 de lei pentru rucsacul copilului ucigaş
Iaşi: 500 de lei pentru rucsacul copilului ucigaş

Mihai Gherman, tatăl lui Teodosian, copilul acuzat că la 13 ani şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de ciocan, intenţionează să dea o recompensă celui care va găsi rucsacul pe care fiul său

Mihai Gherman, tatăl lui Teodosian, copilul acuzat că la 13 ani şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de ciocan, intenţionează să dea o recompensă celui care va găsi rucsacul pe care fiul său l-a abandonat în pădure, după producerea tragediei.

Disperat să afle adevărul despre ce s-a întâmplat pe 12 iulie, bărbatul este gata să scoată din buzunar 500 de lei pentru ca procurorii să poată analiza toate aspectele legate de uciderea soţiei sale. „I-am anunţat deja pe oamenii din zonă că intenţionez să dau 500 de lei celui care va găsi rucsacul, deşi nu cred că se va întâmpla acest lucru. Oamenii se tem probabil că după aceea vor fi chemaţi de procurori, la anchetă“, a spus Mihai Gherman, convins că în rucsacul respectiv se află probe esenţiale pentru desfăşurarea anchetei. Când a fost audiat de procurori, Teodosian le-a spus anchetatorilor că, în ziua morţii mamei sale, intenţiona să plece în Munţii Carpaţi.

Cum s-a pierdut bagajul
Pentru excursie şi-a adunat mai multe lucruri pe care le-a pus în rucsacul pierdut: un cort, o pătură, un foarfece şi cărţi. După ce şi-ar fi ucis mama, puştiul şi-a luat sora şi rucsacul şi a plecat spre satul Vânători.
În pădurea de la Cârlig, Teodosian şi-a ascuns bagajul, dar a păstrat la el trei volume din „Winnetou”. După ce şi-a lăsat sora la un centru de primire minori din Vânători, puştiul s-a dus să-şi ia bagajul, dar a fost reţinut de poliţişti.
La reconstituire, oamenii legii l-au rugat pe Teodosian să le arate unde ascunsese rucsacul. Puştiul i-a dus în locul respectiv, dar poliţiştii nu au mai dat de bagaj, în ciuda căutărilor îndelungate. Anchetatorii au presupus atunci că, cel mai probabil, rucascul a fost găsit şi luat de un localnic.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite