Iaşi: O fetiţă de opt ani a fost violată cu bestialitate de unchiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: O fetiţă de opt ani a fost violată cu bestialitate de unchiul său
Iaşi: O fetiţă de opt ani a fost violată cu bestialitate de unchiul său

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis ieri în judecată pe Romeo Petre Făgăraşu (71 de ani) din Curtea de Argeş pentru că în anul 2007 a constrâns-o pe nepoata sa să întreţină cu el raporturi sexuale normale şi orale. CITEŞTE ŞI DRAMA UNEI FETIŢE DE 13 ANI VIOLATĂ DE TATĂL PRIETENEI

Bărbatul a venit pe 9 aprilie 2007 împreună cu soţia sa în comuna Dumeşti pentru a participa la o înmormântare. Însă Făgăraşu a preferat să rămână acasă la socrul său pentru a avea grijă de cinci nepoţi. La un moment dat bărbatul a chemat-o în casă pe nepoata sa Andreea (11 ani) şi s-a oferit să o înveţe cum se sărută. Fetiţa s-a speriat cândă Făgăraşu a început să o mângâie şi a fugit.

Iritat, bărbatul i-a chemat pe toţi cei cinci nepoţi în casă şi pe patru dintre ei i-a închis într-o bucătărie, iar el a rămas în camera de zi cu Diana, fiica surorii nevestei sale, care avea doar opt ani. Potrivit rechizitoriului bărbatul a acoperit geamul bucătăriei cu o cârpă şi a dat sonorul televizorului la maxim iar apoi a încercat să o violeze pe micuţa Diana.Cum fetiţa a început să ţipe Petre Făgăraşu a legat-o la gură cu o cârpă şi a aşezat-o pe pat pe o parte şi a încercat să întreţină cu minora un raport sexual nomal.

„A aşezat-o pe un scaun şi cu mai multe bucăţi de sfoară a legat-o de mâini şi de picioare , cu picioarele depărtate a legat-o de picioarele scaunului, şi cu mâinile la spate. I-a desfăcut cârpa de la gură şi a imobilizat-o”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.Bărbatul a întreţinut cu fetiţa şi un raport sexual oral, iar apoi a dezlegat-o şi i-a spus să nu povestească părinţilor ce s-a întâmplat.

Fetiţa a slăbit 16 kilograme în două luni

Când rudele s-au  întors de la înmormântare au găsit-o pe fetiţă plângând şi pe jumătate dezbrăcată. Însă au pus totul pe seama faptului că pe Diana o durea un picior la care se opărise, iar bărbatul a motivat că  micuţa nu avea pantalonii pe ea pentru că soţia sa i-a schimbat pansamentul.

„În acea zi partea vătămată a rămas fără copilărie. Starea de frică, durere şi ruşinea împiedicat-o să se comporte ca un copil normal. Din cauza abuzurilor sexuale la care a fost supusă, minora avea stări permanente de vomă, nu putea mânca, nu suporta să fie atinsă, nu se aşeza în fund, era palidă, tristă şi plângea când vedea persoane de sex masculin. În doar două luni de zile de la abuzul sexual minora a slăbit 16 kilograme”, se precizează în rechizitoriu.

De abia în luna august, când a început să aibă dureri în zona genitală, Diana i-a povestit mamei prin ce a trecut. Fetiţa a fost operată apoi de hernie inghinală şi ulterior părinţii au depus o plângere pentru viol împotriva cumnatului lor.

„Învinuitul nu a recunoscut fapta şi a susţinut că partea vătămată minte, fiind determinată de rude, care vor să-l despartă de soţia sa pentru că aceasta este mai tânără cu 27 de ani decât el. Învinuitul a susţinut că nu are aptitudini fiziologice pentru a întreţine acte sexuale”, se precizează în rechizitoriu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite