UPDATE S-a sinucis de dorul iubitei moarte după ce şi-a anunţat familia prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Harhas, alături de prietena sa, care şi-a luat viaţa în Spania
Paul Harhas, alături de prietena sa, care şi-a luat viaţa în Spania

Băiatul este originar din localitatea Cucuteni şi a fost găsit luni dimineaţă fără suflare de către bunica sa. El s-a  spânzurat de o grindă din podul casei.

Ora 16.30 Paul a fost foarte afectat după sinuciderea iubitei sale. În urmă cu câteva săptămâi, el a scris pe Facebook următorul mesaj: „Înainte de a judeca viata mea sau caracterul meu pune-te în locul meu, parcurge calea pe care am mers eu, traieste durerea mea, îndoielile mele, râsul meu! Parcurge anii ce i-am parcurs eu şi împiedică-te unde m-am împiedicat eu şi apoi ridica-te cum am facut-o eu! Mă mai poţi judeca? Fiecare are propria poveste.“

Ora 14.30 Tânărul care şi-a luat viaţa se numeşte Paul Harhas şi locuia împreună cu bunica sa. El a intrat în depresie în urmă cu aproximativ o lună, atunci când iubita sa, ce era plecată la muncă în Spania, s-a sinucis. Cei doi aveau o relaţie de aproximativ doi ani, iar după ce partenera sa şi-a luat viaţă, Paul a ameninţat de mai multe ori că se va sinucide de el, însă nimeni nu l-a crezut. Dimineaţă, înainte de a-şi lua viaţa, el i-a dat un SMS şi mamei sale prin care i-a dezvăluit gândurile sale negre. Aceasta a sunat imediat la Primăria din Cucuteni, însă era deja prea târziu.

Potrivit Primarului din comuna Cucuteni, părinţii lui Paul sunt despărţiţi el el trebuia sa plece la mama sa pentru a munci în Italia.

Ora 13.45 Cu puţin timp înainte de a-şi lua viaţa, tânărul a trimis SMS-uri mai multor membri ai familiei prin care îi anunţa că are de gând să se sinucidă. Rudele sale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pentru că azi dimineaţă, în jurul orei 8.00, băiatul a fost găsit mort de către bunica sa în podul casei. Lângă el au fost găsite mai multe bilete şi, din primele informaţii, se pare că ar fi vorba de o sinucidere din dragoste.

Citeşte şi:

Membrul unei trupe rock din Iaşi, găsit spânzurat

„În acest caz urmează să se efectueze necropsia. Nu au fost găsite urme de violenţă, iar cea mai probabilă cauză a morţii este sinuciderea", ne-a spus Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite