Iaşi: A scăpat de viol după ce şi-a muşcat agresorul de mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: A scăpat de viol după ce şi-a muşcat agresorul de mână
Iaşi: A scăpat de viol după ce şi-a muşcat agresorul de mână

Adrian Silviu Iacob (24 de ani) din comuna Dobrovăţ a fost trimis în judecată ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru tentativă de viol

Tânărul a fost acuzat că pe 1 septembrie a încercat să violeze o elevă de 14 ani. Potrivit rechizitoriului, Silviu Iacob a văzut-o pe Andreea I. că se ducea să-şi aducă vaca de pe imaş şi s-a ascuns într-o casă părăsită de la marginea localităţii Dobrovăţ.

Când fata a trecut pe lângă locuinţă tânărul a ieşit şi a lovit-o cu pumnul în faţă, iar apoi a tras-o de păr în curte. Iacob a încercat să o violeze pe Andreea I. şi pentru că aceasta început să ţipe i-a pus mâna la gură.

 Atunci fata l-a muşcat de mână şi a reuşit să fugă. Ea a cerut ajutor unor consăteni, care au anunţat şi Poliţia. Tânărul a fost arestat pentru tentativă de viol. Acesta nu a recunoscut fapta şi a motivat că doar a lovit-o pe fată pentru că i-ar fi înjurat concubina.

 Potrivit anchetatorilor, Iacob este şi recidivist fiind condamnat în 2003 la trei ani şi şase luni pentru viol şi în 2005 la patru ani şi şase luni pentru furt. Tânărul a fost liberat condiţionat în decembrie 2008.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite