Zona Gării, punctul negru din Iaşi. Aici se fac propuneri de sex, iar trecătorii sunt înjuraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură zi, jandarmii au fost solicitaţi să intervină de două ori în zona Gării, unde un bărbat acosta sexual o femeie, iar un altul înjura şi jignea trecătorii.

Joi, 18 octombrie, în zona Gării din Iaşi au avut loc două incidente la doar jumătate de oră diferenţă unul de celălalt. La ambele a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de jandarmi pentru a-i calma pe scandalagii.

În primul caz, petrecut în jurul orei 23.10, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice adresa injurii şi expresii jignitoare persoanelor care se aflau în zonă. După ce jandarmii au intervenit şi au restabilti ordinea în zonă, bărbatul a fost amendat cu 300 de lei.

Şi fără bilet, şi recalcitrant. Un călător a fost amendat după ce s-a luat la harţă cu controlorii

Jumătate de oră mai târziu, pe la 23.40, un nou incident s-a înregistrat în zonă, când un bărbat acosta o femeia, căreia îi propunea să întreţină relaţii sexuale cu el.

„Bărbatul îi adresa cuvinte şi expresii jignitoare şi îi făcea propuneri să întreţină relaţii sexuale. S-a intervenit pentru prevenirea săvârşirii unei fapte antisociale mai grave, iar bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 300 de lei", spune Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite