Iaşi: Michelle-Alexandra Zmău, campioană naţională la tenis juvenil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportiva legitimată la clubul CFR Iaşi s-a impus în competiţia rezervată jucătoarelor de 14 ani.

Deşi are 13 ani, Michelle-Alexandra Zmău a reuşit să câştige săptămâna trecută Campionatele Naţionale de tenis rezervate juniorilor de 14 ani de la Cluj Napoca. Favorita numărul 13 a turneului, sportiva antrenată la CFR Iaşi de Vergil Aghion a obţinut victorii pe linie în faţa unor adversari puternici, inclusiv în faţa favoritei numărul 3, bucureşteanca Ioana Ducu (Sportul Studenţesc).

Ajunsă în careul de aşi al competiţiei desfăşurată după sistemul „fiecare cu fiecare”, Zmău s-a impus în faţa lui Andreea Grădinaru cu 6-2, 6-1 şi Ilinca Bercaru cu 6-4, 6-1. A pierdut un singur meci, 5-7, 3-6 cu Ilka Csoregi, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe tânăra ieşeancă să se claseze pe locul 1, cu două victorii la activ şi cu un punctaj superior următoarelor clasate pe podium.

„Pentru a-i asigura participarea lui Alexandra Zmău la mai multe turnee în străinătate avem nevoie de sume de bani pe care clubul nostru nu-i are în prezent. În mod normal, lui Zmău trebuie să-i găsim un sponsor personal, poate şi cei de la Fundaţia Sportului Ieşean ar putea să ne ajute în acest sens, pentru ca această mare valoare în tenisul juvenil românesc să nu se piardă cu trecerea timpului”, a declarat preşedintele clubului CFR Iaşi, George-Radu Pipa.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite