Zeci de mii de euro dar de nuntă pentru un parlamentar ieşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitaţii la nunta deputatului Petru Movilă şi a medicului Raluca Neagu au fost cu dare de mână. Din declaraţia de avere a a parlamentarului reiese că în urma evenimentului mirii s-au ales cu aproape 100.000 de euro.

Cei aproape 150 de invitaţi de la nunta parlamentarului nu s-au zgârcit deloc când a fost vorba de darul pentru noua familie. Potrivit declaraţiei de avere, suma strânsă de deputatul Petru Movilă şi medicul Raluca Neagu a fost de 97.500 de euro. Astfel, în medie, fiecare invitat a dat 650 de euro. Printre numele sonore care au participat la petrecere se numără Gabriel Oprea, ministrul Apărării, deputatul Tudor Ciuhodaru, prefectul Dragomir Tomaşeschi şi Constantin Simirad, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.Cei 150 de invitaţi s-au delectat cu un meniu de lux, format din icre negre, somon, berbec şi porc la proţap.

Parlamentarul ieşean s-a hotărât deja ce va face cu banii. „O parte din aceşti bani îi voi folosi pentru a-mi termina casa, iar o parte îi voi depune într-un cont", a precizat deputatul Petru Movilă.Deputatul şi soţia lui deţin şi şase suprafeţe de teren în diferite localităţi, un Hyundai şi un Volkswagen Passat, bijuterii şi obiecte de artă în valoare de 22.400 de euro, un cont cu 45.600 de euro din economii şi salarii. Petru Movilă nu are datorii.

Citiţi şi:

Nuntă de fiţe la Iaşi. Meniu cu icre negre şi porc la proţap la nunta deputatului Petru Movilă UPDATE

Fără cămătari în Iaşi de săptămâna viitoare?

Cristian Adomniţei, un alt deputat din judeţul Iaşi, a obţinut un dar considerabil la nunta din octombrie 2008. Potrivit declaraţiei de avere a parlamentarului, în urma evenimentului mirii s-au ales cu 65.500 de euro, 12.100 de dolari şi 288.600 de lei. „Aceste aspecte ţin de viaţa mea privată. Nu comentez", a spus deputatul Cristian Adomniţei. Parlamentarul este căsătorit cu Sabina Adomniţei, judecător- stagiar în cadrul Judecătoriei Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite