Ieşenii au sărbătorit "Ora Pământului" în stradă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ora Pământului la Iaşi
Ora Pământului la Iaşi

Zeci de oamenii au ieşit în stradă sâmbătă, după ora 20.00, pentru a lua parte la spectacolele pregătite pe Bulevardul Ştefan cel Mare.

Curioşii au aplaudat un spectacol de capoeira, un cvartet şi pe micuţii interpreţi ai Corului de copii „Juniorii Operei"-

Imagini inedite: Iaşiul acoperit de un văl albastru de lumină (FOTOGALERIE)

"Sărbătorim Ora Pâmântului de asta am cântat în această seară. Am vrut să-i oprim pe oameni în loc cu glasurile noastre", a spus Andra B., unul dintre membrii corului.

Ora Pământului la Iaşi

Copii, părinţi, bunici şi adolescenţi au luat parte la ora 20.30 la aprinderea a zeci de lumânări pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Stingerea luminilor la Palatul Roznovanu şi aprinderea candelelor au marcat începutul Orei Pământului.

"Am venit în plimbare pe Ştefan cel Mare şi am aflat de acest eveniment. Aşa am sărbătorit şi eu Ora Pământului . Mi-a plăcut, dar parcă se puteau organiza mai multe acţiuni în această oră. Era loc de mai bine", a  spus Mihai V., student.

Ieşenii, chemaţi să colecteze PET-uri pentru Earth Hour

Sediul Primăriei a fost luminat după ora 21.30 în albastru pentru a marca Ziua Internaţională de conştientizare a Autismului.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite